AKTUELNO

Bez dlake na jeziku, dala svoj sud o svemu!

Tokom jučerašnje emisije ''Pitanja novinara'', Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić stavili su tačko na svoje druženje. Njih dvoje su jednoglasno istakli da će se distancirati jedno od drugog, kako dalje ne bi dolazilo do žestokih čarki i uvreda. Nakon njihove izjave, portal Pink.rs kontakritao je njenu sestru. Situ Ahmić, koja je dala svoj sud o novonastaloj situaciji, ali i otkrila da li misli da je ovo konačna odluka.

Foto: Pink.rs

Anelina sestra prokomentarisala je njihov sadašnji odnos, dala celokupni utisak o njihovom druženju, ali je otkrila kakvo mišljenje njihova porodica ima o Janjuševiću i kako bi reagovali kada bi njih dvoje uplovili u emotivan odnos.

Poznavajući Janjuševe igrice, nikakva tačka tu ne postoji. Znamo kako se on ponašao prema devojkama u prethodnim sezonama. Predstavljao je kao igru odnos sa devojkama, a zapravo su im se dopadale. On glumi da je ovo šala za njega, a to nije šala, ni najmanje. Aneli je emotivno skrhkana sad, što je više nego očigledno. Iskreno, nadam se da se neće desiti njihovo zbližavanje. On nije muškarac za nju.. To mišljenje deli cela naša porodica - istakla je Sita.

Foto: Pink.rs

Autor: S.Z.