AKTUELNO

Večno će joj biti zahvalna!

Prva emisija nove sezone popularnog tok-šoua „Zvezde Granda specijal“ startovala je na TV Pink, a među gostima našle su se Rada Manojlović, Suzana Jovanović i Aleksandra Mladenović.

Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori.

Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana me najbolje razum, priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest, sedam godina, i otrila koliko joj je značila njena podrška na počecima karijere.

Foto: TV Pink Printscreen

-Energija između nas dve se nije promenila i Suzana je meni… Najpre smo iz istoga kraja, a i prva mi se našla kada sam došla u Beograd. Nikad neću moći da zaboravim kako je ona imala majčinski pristup prema meni iako po godinama nismo daleko. Kada sam počela da se takmičim verovatno je videla da sam ja iz skromnije porodice i da nisam bila osoba koja je imala scensku garderobu, štiklice i slično. Jedan dan me je pozvao Saša i rekao mi: „Rado, doći će moja Suzana po tebe, samo ti budi spremna i siđi“. Nisam znala o čemu se radi. Suzana dolazi tada po mene i nas dve pravac u tržni centar. Sve što sam ja pomislil i pogledala i što nisam možda ni znala da hoću ona je meni kupila. Nikada to nisam zaboravila, ispričala je Rada koliko joj je u početku karijere pomogla Suzana Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs