AKTUELNO

On je objavio video u kojem citira studiju da "žene koje ne koriste zažtitu prilikom odnosa, manje oboljevaju od depresije", a koja je, kako tvrdi, njemu privukla pažnju

Popularni tiktoker Andreja Andrejić, koji je inače prošle godine diplomirao na Medicinskom fakultetu, izazvao je haos na mrežama nakon izjave da "žene koje ne koriste zažtitu prilikom odnosa, manje oboljevaju od depresije".

Naime, pored brojnog sadržaja koji snima za mreže, Andreja kojeg na mrežama prati skoro 300 hiljada ljudi,  s vremena na vreme prokomentariše i po koju naučnu studiju, međutim ovog puta upravo ta njegova želja izazvala je ozbiljne reakcije.

Naime, on je objavio video u kojem citira studiju da "žene koje ne koriste zažtitu prilikom odnosa, manje oboljevaju od depresije", a koja je, kako tvrdi, njemu privukla pažnju.

On je objasnio šta je zaključak studije, ali na kraju svog videa naveo da ukoliko žene nemaju odnos samo sa jednim, proverenim partnerom - ovo ne pokušavaju jer se mogu zaraziti nekom od polno prenosivih bolesti.

@styleofandrew

ovo niste očekivali 😅😂 (iskreno nisam ni ja)

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Ispod videa koji je objavio, a koji je do sada pregledan više od 350.000 puta, našli su se brojni komentari, ali uglavnom negativni.

"Kuku ne spominji ovo, ionako omladina misli da je kondom nepotreban", "čemu ti učiš omladinu", "mrš", "pravis reklamu da se dobije, što vise Aids", "nije ti ovo trebalo", smao su neki od komentara..

Autor: Pink.rs