AKTUELNO

Posle spekulacija da je Asminu Durdžiću dala novu šansu bivša zadrugarka otkrila zbog čega danas ima razlog za veselje!

Bivša zadrugarka i starleta Stanija Dobrojević nedavno je dospela u epicentar skandala kad je na otvaranju rijalitija "Elita" Aneli Ahmić otkrila da je njen suprug Asmin Durdžić zaprasio starletu i Stanije otišao u Ameriku, a nju ostavio samu sa ćerkom. 

Stanija je samo nakon par dana odlučila da javno stavi tačku na vezu sa Asminom i iz Srbije ode za Kinu. Međutim, otkako se vratila u Ameriku spekuliše se da je došlo do pomirenja sa Asminom, zbog njegovih objava na društvenoj mreži Instagram. 

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Privatna arhiva

Dobrojevićeva još uvek nije potvrdila da je Asminu dala novu šansu i da je ponovo sa njim, a njeni pratioci svaki dan pažljivo prate sve njene objave i čekaju da progovori o svom ljubavnom statusu. Međutim, Stanija je danas imala preča posla, jer je njenom rođenom bratu rođendan, pa je odlučila da mu uputi javnu čestitku.

Ona je podelila nekoliko zajedničkih fotografija, a najviše je privukla pažnje slika iz detinjstva, na kojoj su zagrljeni. 

Foto: Instagram.com/stanijadobrojevic

Srećan rođendan, brate, napisala je starleta na svom storiju na društvenoj mreži Instagram i dodala emotikon belog srca.

Autor: Pink.rs