AKTUELNO

Popularna voditeljka ostavila sve bez teksta svojim stajlingom!

Počela je emisija "Novo vikend jutro", a popularna voditeljka Jovana Jeremić ponovo je izazvala veliku pažnju svojim stajlingom. Jovana se ovog jutra pojavila u teget plišanoj haljini, a svi su gledali u njen dekolte.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Jovana je ovog jutra na sebi imala zanimljivu ogrlicu u obliku škorpije, koja je napravljena od belog i žutog zlata. Opšte je poznato da je popularna voditeljka Škorpija u horoskopu i ovo često ističe u emisijama, te ne čudi što se odlučila za ovu simboliku.

ŽENE ŠKORPIJE

Žene rođene u znaku Škorpije su često smatrane najvećim zavodnicama zodijaka. One su prirodne plavuše, negovane i otmene, koketne i svesne sebe i svog “uticaja” na okolinu. Iako na prvi pogled mogu delovati ravnodušno pa čak i “hladno”, u svojoj unutrašnjosti se odlikuju velikom temperamentnošću, skrivenim željama i senzibilnošću.

Foto: TV Pink Printscreen

Žene Škorpije su vrlo osetljive i emotivne. One su vrlo sposobne da se dobro kontrolišu, i ne vole da se svađaju i ulaze u raspravljanja jer pre svega smatraju da su ona potpuno nepotrebna i da predstavljaju uzaludno trošenje energije1. U svojim shvatanjima međuljudskih odnosa, žena Škorpija je vrlo neobjektivna, i odlikuje se velikom svojeglavošću i potrebom da uvek i bez izuzetka ona bude ta koja je u pravu. Ženske osobe rođene u znaku Škorpije, mogu u određenim situacijama da budu veoma požrtvovane i saosećajne. 

Omiljeni odevni predmeti žena Škorpija su firmirana garderoba, elegantne večernje haljine od čipke, kvalitetne brendirane torbe i cipele. Omiljene boje žena škorpija su bordo, teget, crna, crvena, “trula višnja” i tamno ljubičasta. Omiljeni nakit žena škorpija je srebro, crveno zlato i kristali.

Autor: Pink.rs