AKTUELNO

Ona je iznela utiske sa nastupa, te je rekla da nije lako biti žena u ovom poslu.

Indira Radić je nastupala u jednom beogradskom restoranu. Atmosfera je dovedena do usijanja, glas Radićeve nije nikoga ostavio ravnodušnim, a Severinu ju posebno pogodila pesma "Zmaj". Ona je iznela utiske sa nastupa, te je rekla da nije lako biti žena u ovom poslu.

- Mnogo sam srećna, verovatno je to neka energija iz svemira, zaista poštujem sve kolege, znam koliko je naš posao težak i odgovoran. Teško je uopšte biti žena na estradi, izgledati uvek lepo, doterano, uvek sveže. Svaka sitnica, borica, kilogram se ne praštaju. Ja ne volim te stvari, smatram da možeš reći šta misliš, ali mislim da ne bi trebalo toliko da se vređa. Nije ljudski - skrenula je pažnju pevačica, pa dodala:

Foto: Privatna arhiva

- Nisam imala loše namere u mom srcu, niti zle misli prema kolegama, tako da verujem da se ta energija oseti i zato su danas oni tu, zato su me danas podržali. Više nema snimanja kao nekada, gde smo se svi okupljali, mnogi smo se prezasitili toga, otišli drugim putevima. Drago mi je što smo se sada ovako okupili.

Autor: Pink.rs