AKTUELNO

Influenserka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, na društvenim mrežama deli dosta toga iz svog privatnog života, pa je sada obavestila pratioce da je opljačkana.

Ona je na Instagram storiju objavila da su joj lopovi upali u stan, te je podelila šokantne fotografije i video snimke.

Danas između 14-20 časova mi je opljačkan stan, ušli su kroz prozor koji su obili i upali sa merdevinama. Vodite računa, ne znam šta bih vam rekla, napisala je Una.

Foto: Instagram.com/uki_q

Una je prvo uslikala merdevine koje su ostala pored njenog prozora, a onda i obijen prozor kroz koji su ušli. Nakon toga je usnimila stan koji se ceo bio prevrnut, garderoba je bila pobacana na sve strane, ormani su bili otvoreni i demolirani.

Sinoć sam sve sredila... Hvala. Naći ću vas da složite sve pod konac , našalila se influenserka.

Uki Q je nakon toga pokazala da joj lopovi iz stana nisu odneli ništa od tehnologije koju je imala u stanu, već isključivo nakit, novac i firmirane torbe.

Foto: Instagram.com/uki_g

Draga moja kidnapovana torbice, suza suzu stuže. Nismo se dugo družile (ni nedelju dana) ali znaj da mislim na tebe svakog trenutka. Uvek si bila tu za mene da mi čuvaš blago (lovu) na kraju oteli su mi i tebe i blago ali ti si jedina bitna (j**em mu mater značilom mi bi onih 700 evra ali ok). Nedostajaćeš mi kao zračak svetlosti u tami, čuvaj se i budi na bezbednom. Zauvek. Tvoja Una, napisala je ona uz stari snimak torbe koja joj je ukradena.

Foto: Instagram.com/uki_q

Autor: Pink.rs