AKTUELNO

Da li ste znali?

Pokojni tekstopisac Milan Radulović Laća, sin legendarne pokojne Marine Tucaković, otvoreno je govorio o svojim problemima s narkoticima.

Jedno razdoblje je proveo i na odvikavanju, a u teškoj borbi najviše mu je pomogao rad na pjesmama. Upravo tada je nastao i veliki hit "Adio amore" koji je potpisao sa svojom majkom, a koju je snimio Stefan Đurić Rasta.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Međutim, mnogi misle da je reč o ljubavnoj pjesmi, a zapravo se radi o nečemu sasvim drugom. Nastala je tokom Laćinih najtežih trenutaka kad je odlučio pobediti sam sebe i odviknuti se zabranjenih supstanci.

Naime, refren pesme napisao je dok je bio na lečenju, ali nikako nije mogao sastaviti strofu. Kad se vratio kući s lečenja, Marina mu je pomogla da je završi i pesmu su predali poznatom reperu.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Deo s vrlo emotivnim rečima predstavlja zapravo Marinino stanje u vreme dok je Laća imao velikih problema s narkoticima, a glasi:

"Okreni mi leđa, da ne gledam suze u tim zenicama, da ne gledam usne kako se koče, dok kažeš mi: "Da, dobro sam ja". Okreni, a pogledima svojim više ne znam da vladam, dok iz ruke mi pada čaša kristala, što se lomi, lomi k'o mi. Adio amore, još volim te jako, iako si davno izgubila sjaj. Gledam te kako se rušiš polako, a kada to vidim, tad rušim se ja. Adio amore, još volim te jako, još uvek si ono dete iz sna. Od toga se neću ja rastati nikad, ti nekog drugog odvuci do dna".

Foto: E-Stock/Dušan Milenković, E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: Pink.rs