AKTUELNO

Najpopularnije muzičko takmičenje na našim prostorima, "Zvezde Granda", kreće sa novom i uspešnom sezonom propraćenom raznim novitetima.

Ljubitelji ove već kultne emisije će imati priliku da večeras od 21 čas na kanalu televizije Pink upoznaju nove takmičare raznovrsnih vokalnih sposobnosti koji će se boriti svojim talentima za prestižnu titulu šou programa.

- Ovo su nova pravila koja nikada nisu bila za ovih dvadeset godina - istakao je kreativni direktor "Grand" produkcije, Saša Popović, i otkrio da će novi koncept učiniti takmičenje daleko interesantnijim i dinamičnijim.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuvena osmorka dočekala je učesnike i u ovom serijalu, a nova scena, opremljena po najmodernijoj tehnologiji, posebno je ostavila utisak na Cecu Ražnatović.

- Radujem se novoj sezoni, sve je prelepo, preblistavo, onako kako i zaslužuju „Zvezde Granda“, naravno!- sa oduševljenjem je izjavila Ražnatovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da su mentori spremni da i ove sezone veliku količinu vremena provedu u Grandovom studiju sa ciljem da pronađu pravu zvezdu, poznata pevačica i jedan od članova žirija, Viki Miljković, svojom izjavom nasmejala je sve prisutne.

- Jastuk da stavimo i da polegamo - dobacila je Mariji Šerifović.

Ne propustite početak nove sezone ''Zvezda Granda''' večeras od 21 čas na kanalu TV Pink!

Autor: Pink.rs