AKTUELNO

Naša najpoznatija jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, preselila se u Holandiju, sa novim izabranikom, golmanom Elojom Rumom, sa kojim trenutno živi i planira budućnost, a on iza sebe već ima jedan brak.

Zorana je izabrala njihov novi stan, a kako je i sama govorila u svom videu na jutjub kanalu, golman joj ispunjava sve želje i na mnoge joj je načine dokazao ljubav.

Njih dvoje trenutno uživaju na letovanju, a oboje vrlo rado dele svoje lepe trenutke sa odmora sa svojim brojnim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Iako je popularna influenserka neko ko se uvek trudio da svoj privatni život, a pogotovo ljubavne veze sakrije od očiju javnosti i zadrži trenutke samo za sebe, sa fudbalerom je to drugačije, pa skoro svakog dana podeli neki romantičan trenutak sa njim, a takođe ga pokazuje i u svakom svom vlogu na platformi Youtube, otkako je javno otkrila da su zajedno.

Zorana je danas podelila snimak iz bazena na kojem njih dvoje razmenjuju strastvene poljupce i grle se u vodi, a uz to je dodala i jako emotivnu pesmu, koja je upotpunila prizor koji je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Autor: M.K.