AKTUELNO

Otvorila dušu!

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića bila je Jovana Cvijanović, koja je progovorila o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušom.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana, kako si? - upitao je Darko.
Onako. Ne bih da lažem, Janjuš je razlog. On ima sve. Znam da je njegov odnos sa bivšom suprigom zamršen, ne bih dodatno tu da se petljam, ali ja ne mogu da ne kažem šta osećam. Ja stojim iza svojih emocija. Ima ironije i sarkazma među nama, jer ja učim od njega - rekla je Jovana.
Neki kažu da si ga nadjačala u sakrazmu - rekao je Darko.
Nije tako - kazala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi ti sa njim nešto ozbiljno imala? - upitao je Darko.
Da je slobodan, naravno da da. Ako je izvodljivo sa Aneli da se samo druže, tako može i sa mnom. Povređujem sebe ovim, jer što se više družimo, to je meni teže. Aneli se već ljuti jer se druži sa mnom. Svakako mislim da smo obe opcija B, nisam samo ja njemu druga na listi. Ona mene očima ne može da gleda. Posmuklo me promocira, ja sam sve to primetila - istakla je Jovana.
Da li si ti radila nešto slično? - upitao je Darko.
Ne, nisam - odgovorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o Aneli? - upitao je Darko.
Mislom da se spasila, jer se otišla od čoveka poput Asmira. Koliko sam shvatila, on je narcis, opterećen je sobom, ne mari za dete. Što se tiče nje same, opterećena je parama, samo je zanimaju jaki muškarci, jaki su smislu moći, novca. Ja sam neko ko nije iz te priče, vodim se emocijama, govorim šta mislim - rekla je Jovana.
Da li se plašiš da ćeš iz svega ovoga izaći povređena? - upitao je Darko.
Da, jako me je strah. Juče nisam obratila pažnju na njega, pokušala sam da ga izignorišem, a on je odmah krenuo da pecka. Aneli je odlepila za njim, ali mislim da on neće dopustiti sebi da pređe granicu - istakla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.