AKTUELNO

Šok!

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića ove večeri bila je Aneli Ahmić, koja se osvrnula na sva dešavanja koja su se desila u nedelji koja je privedena kraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli, kako se osečaš? - upitao je Darko.
Svi su se prilkonili Mileni. Ona je na početku govorila da Stanija može da mi pozavidi na svemu, a sada me vređa. Nje se ljudi ovde plaše jer nema dlake na jeziku, a sad me vređaju - rekla je Aneli.
Učesnici govore da ti je teško da govoriš kada te neko pita nešto vezano za Janjuša, što je tako? - upitao je Darko.
Ja sam rekla jer sam imala pritisak cimera da sam zaljubljena u Janjuša, a to je daleko od svega toga. Meni je najteže da pričam o Asminu i Staniji, osećam da su negde tu, u Srbiji - istakla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da su zajedno? - upitao je Darko.
Nemam sad puno vremena da se fokusiram na sve to. On je spreman na sve. Sve mi je sad pomešano. Setila sam se pre neki dan da me je njegova majka u sedmom mesecu trudnoće vređala. Sad kad se desilo ovo sa Stanijom, ja sam bila u Dubrovniku, a nikada se nisu dosetili da me puitaju da li sam dobro - kazala je Aneli.
Kako si to oičekivala kad si imala okršaj sa njihovom ćerkom, a rekla si da nisi znala da razvučeš putu, a da su ti to zamerili? - upitao je Dark.
Oni su meni svašta radili, ja ništa nisma skrivila. Ništa loše nisam uradila čerki njohovoj, već ona meni. Ja sam želela. Mene je Asmin nakon njegove preljube vređao na najgori način. Želeo je da mi se zgadi, uspeo je u tome. Ne mogu da verujem da mu neću preći preko toga - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi misle da ne govoriš istinu kad kažeš da mu ne bi osprostila - kazao je Darko.
On je vređao mene, moju majku, ništa mu nije bilo sveto. Nije ga zanimalo gde će dete živeti. On je čak rekao da sumnja da dete nije njegovo - rekla je Aneli.
Da li si želela da uradiš DNK, kako bi mu samo pokazala i dokazala i istinu? - upitao je Darko.
To on ne bi želeo da uradi. Kad sam se ja slikala sa jednim muzčarom, njegova porodica je napravila kolaž od naše slike, dodala sliku mog deteta, da bi rekli kako liči na tog pevača. On zna da je dete njegovo. Mi se nismo odvajali. Dete je njegova kopija. Ja samo živim za dan da zagrlim svoje dete - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

U kakvom si sad odnosu sa Janjušem? - upitao je Darko.
On je jako harizmatičan, ali ga ne gledam kao prartnera s kojim bih mogla da imam nešto. Pao mi je u očima. Kad me drugi kude, on ne zna da me odbrani na pravi način. U jednom trenutku je dobar prema meni, već u sledećem promeni svoje ponašanje - rekla je Aneli.
Zar ti ne deluje kao da se on brori sa sobom i svojim osećanjima? - upitao je Darko.
Meni je bilo potrebno da me zagrli i stisne kad treba, jer mi je bilo loše. Ne znam šta može da se desi sa nama, ali ja se nadam da se neće desiti ništa - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.