AKTUELNO

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedeljama je u centru pažnje i komentarisanja zbog ponašanja na svojim nastupima.

Desingerica je danima u centru zbivanja, a U snimcima koji su preplavili društvene mreže videlo se kako je udarao devojku patikom u glavu, prao noge pivom na bini, iste stavljao dečku iz publike na glavu i još mnogo toga. Nedavno je ovim povodom gostovao i u jednom Jutarnjem programu u kojem se posvađao sa novinarkom, a ubrzo završio i u pritvoru o čemu su danima brujali mediji.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Sada su nešto više o njemu otkrile i njegove komšije. Susedi Desingerice ispričali su da je reč o detetu finih roditelja, ali da je on još kao mali bio nemiran i upadao u probleme.

Dragog znam još dok je dete bio, voleo je da pravi s***a, ali ona dečačka. Bio je dobar đak, ali uvek nedisciplinovan što nas je sve čudilo jer su mu roditelji fini ljudi. Inteligentan je on i mislim da ovo radi sve zbog para, mada ga je malo ponelo pa ga možda i promeni, kaže stariji gospodin.

Za Desingericu znaju čak i starije gospođe ispred obližnjeg marketa.

Deca ga spominju pa smo se i mi dokone raspitale o njemu. Šokirale smo se kada smo videle. On je inače bučan i ovako kada hoda, malo je neartikulisan, ali je očigledno to sada iskoristio da napravi cirkus. Suprugu mu viđamo sa ćerkicom, ona deluje fino. Jeste da, poput svih ovih mladih danas ima silikone, ali deluje da je prisebnija od njega. Stalno je ona sa devojčicom, njega nismo videli da je šeta.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Studentkije su rekle da su neki njihovi prijatelji išli na nastup, ali i da misle da ga je popularnost "udarila" u glavu.

Ljudi se lože da ih on udari patikom. To snimaju i kače po Tiktoku, pa misle da su postigli nešto više od drugih. Ne živimo ovde, ali smo ga viđali i obližnjem kafiću. Ranije je bio iole normlan kada je ponašanje u pitanju. Sada mislim da ga je udarila popularnost u glavu, mada i klinci ga saleću da se fotografišu, kaže Sara dok Una dodaje:
I njegova žena je popularna na Tiktoku, sada nije toliko aktivna jer brine o detetu, ali i ona je u fazonu kao i on. Poznaje je moja sestra, kaže da se nervira jer je Dragomir okružen ženama i da je pogodilo što se pisalo da je bio sa Majom Marinković. On dosta zarađuje i ona ga podržava, misli da je super smislio način da se izdvoji u moru repera. Njoj ne smeta što udara ljude patikom.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Za roditelje Despića komšije kažu da su pristojni ljudi:

Digli su i oni ruke. Ne mogu to da razumeju, ali šta će da urade? Odrastao je pa neka odgovara za svoje ponašanje. Rodbina ga se stidi sigurno.