AKTUELNO

Jaka žena je hrabra žena!

Tokom emisije Magazin In, voditeljka Sanja Marinković ugostila je voditeljke Dalilu Dragojević, Anu Radulović, Rušku Jakić, pevačicu Dragicu Radosavljević Cakanu, i Mimi Mercedez. sa kojima je razgovarala o ljubavi, muškarcima, ali i o manirima koji se godinama menjaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljku je zanimalo kako se njene gošće osećaju kada su osvojene, odnosno kada se neko trudi da ih osvoji:

Ja mogu da kažem da sam ja već osvojena, ali kod nas žena je presudna harizma, bez toga ne može ništa. Koliko god da je žena lepa, ako ona nema harizmu i pozitivnu energiju, nema ništa - rekla je Ana.
Slažem se sa Anom, ta harizma je upravo ženstvenost. Žena ne treba da privlači pažnju. Što manje lovim, više me love, što bi se reklo moramo da budemo magneti. - otkrila je Mimi.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je u mojoj koži fantastično, ja sam tri puta srećno razvedena. Moja lepota nije bila ulaznica za moj uspeh, nikada nisam zavodila, mene su zavodili. Pre dvadeset godina sam gostujući kod Minimaksa rekla jednu čuvenu rečenicu - Ne volim supu iz kesice, ne volim košulje koje se ne peglaju, ne volim decu koja se ne vaspitavaju i ne volim se*s na ek, volim nežnost. Probuditi se sa strancem u noći, ne spada u lepe manire. Ja sam srećna žena jer sam živela u vremenu gde su muškarci bili nežni i trudili se da osvoje i zavedu - rekla je Ruška.
Ja sam Dalila Dragojević, ne želim da pričam o rijalitiju. Povukla sam se, ne želim da dajem izjave, a nekako sam postala usamljenja, ne želim da se nosim sa tim medijima. Iskreno plašim se da se ne naviknem na tu samoću - dodala je Dalila kada ju je Sanja pitala o čemu ne bi pričala.
Samoća nije loša, meni je najlepše sa Ruškom Jakić, sedim u svom kafiću, pijem svoj kapućino, to mi je postala navika, i to mi je najlepše. Pravi dasa kad voli, voli, kad prestane da voli, on ne priča loše o ženi sa kojom je bio - rekla je Ruška.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.