AKTUELNO

Pevačica Andreana Čekić gostovala je sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića, a njen bujni dekolte privukao je ogromnu pažnju. Naime, pevačica je došla svedeno obučena, međutim, odlučila je da samo bujno poprsje naglasi, a kadrove iz emisije nema ko nije komentarisao.

Grudi su joj bile toliko velike, da su gledaoci ostali zapanjeni, s obzirom na to da niko do sada nije primetio da Andreana i te kako ima čime da se pohvali i da su njene prirodne grudi jedan od njenih glavnih aduta.

Mreže su se usijale od komentara, a neki su je čak poredili i sa slavnom Pamelom Anderson, kojoj su velike grudi zaštitni znak.

Foto: TV Pink Printscreen

"Ćao Pamela Anderson, oprosti nisam te prepoznao", "Au, nismo znali da ima ovolike grudi", "Stvarno sam zapanjen", "Andreana gori", "Top izgleda žena" - bili su neki od komentara.

Podsetimo, Andreana Čekić rešila je da progovori imo sukobu sa nekadašnjom pevačicom Anom Sević, koja je javnosti poznata po braku sa folkerom Darkom Lazićem. Njih dve su se nedavno srele na Darkovom drugom venčanju, koje je bilo sa Katarinom Lazić, a Čekićeva je u emisiji Ognjena Amidžića rekla:

Foto: TV Pink Printscreen

- Na svadbi smo se pozdravile. Nemamo kontakt jer su nam se putevi razdvojili. Ja sam bila u jednoj jako turbulentnoj vezi, a kad sam raskinula sa njim, imali smo nesuglasice ona i ja. Htela je da mi pomogne, da se otkačim od njega, a ja sam mu se vratila... Ona je meni tad to zamerila, ja sam joj zamerila mešanje, i tako je to ostalo. Ja sam joj posle čestitala dete, sad smo se videle na Darkovoj svadbi, između nismo. Možemo nekad i da popričamo, što da ne. Priznajem, pogrešila sam ja, malo je i ona, ne treba se mešati u tuđe veze, pogotovo kad su toksične, naučila je tad nešto sigurno. Ja sam tad bila spremna da otkačim svakog, samo da budem sa dečkom - zaključila je u emisiji.

Autor: Pink.rs