AKTUELNO

Jedna od najpopularnijih pop pevačica na ovim prostorima Božić proslavlja sa ćerkicom i suprugom u svom rodnom gradu.

Pop zvezda Jelena Tomašević i njen suprug, glumac Ivan Bosiljčić, danas, poput svih pravoslavnih vernika, proslavljaju Božić, a mi smo je pozvali kako bismo joj uputili čestitke i proverili na koji način ovaj praznik praznuje njena porodica.

Foto: Pink.rs

- Božić je najradosniji hrišćanski praznik i uvek me podseti na detinjstvo. To je dan kada je cela porodica na okupu – rekla je za Pink.rs Jelena, koja je u Novu godinu ušla radno, dok danas uživa sa svojim najmilijima.

- Novu godinu smo proslavili mojim koncertom na Kraljevom trgu na Zlatiboru, gde je bilo više od 20.000 ljudi. Odmah uz mene su bili Ivan, Nina i njegovi roditelji i brat. Malo smo odmarali na Zlatiboru, a Badnje veče i Božić proslavljamo u Kragujevcu, kod mojih. Ovo je vreme kada smo sa našim porodicama na okupu – objasnila je članica žirija „Pinkovih zvezdica“ i dodala da ove godine nije bila zadužena za pravljenje česnice.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

- Kada slavimo Božić u Beogradu, onda sam ja zadužena za česnicu i pripremu božićne trpeze. A kada smo u Užicu ili Kragujevcu, kao sada, onda je mama glavna domaćica.

Na samom kraju razgovora, uputila je prigodne čestitke svim čitaocima portala Pink.rs.

- Provedite Božić u radosti i spokojstvu! Mir Božiji, Hristos se rodi!

Autor: D. Tanasijević

#Božić

#Jelena Tomašević

'