AKTUELNO

Iako izbegava da otkriva detalje iz svog privatnog života, ovaj put je osetila potrebu da to učini.

Jelena Đoković, supruga proslavljenog srpskog tenisera Novaka Đokovića, obratila se javnosti povodom aktuelnih praznika, a osim prigodne čestitke koju je uputila pratiocima, rešila je da iznese i određene stvari iz svog privatnog života.

Foto: EKSKLUZIVno

- Dragi moji anđeli, hvala vam što ste uz mene i što slušate moje molitve. Aktivno tragam za vođstvom i usmeravanjem, i hvala vam što mogu da osetim vaše prisustvo i ljubav svakim korakom koji napravim - napisala je, između ostalog, Novakova supruga, a onda priznala da je svesna da su je mnogi optuživali za profesionalne neuspehe spskog tenisera.

Foto: Instagram

Mnogo čitam i mnogo učim, i čini mi se da znam sve odgovore, ali istina je da još moram da živim i da primenjujem znanje koje sam stekla. Mnogo puta sam napravila loše odluke i pitala sam se zašto je to tako... U 2017. sam opet postala mama, imala sam poprilično tešku trudnoću, ali ljubav moje porodice mi je pomogla da prođem kroz to. Upirali su prstom u mene, vikali i diskriminisali me nesrećni ljudi zbog teške godine mog muža. Srećom, sve te izazove sam prebrodila zbog ljubavi koja mi je pružana - napisala je Jelena između ostalog.

Pink.rs

#Jelena Đoković

#Nova godina

#Novak Đoković

'