AKTUELNO

Nas dvoje smo to mnogo dugo krili, pre nego što smo priznali javnosti da se zabavljamo, rekla je pevačica.

S obzirom da je Rada Manojlović trenutno u žiži interesovanja zbog veze sa kolegom Harisom Berkovićem, ona je kod Ognjena otkrila pravu istinu o njihovom odnosu.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, često se pisalo kako se njihove porodice ne slažu sa tim što su zajedno, te je Rada konačno rešila da u emisiji "Ami G Show" stavi tačku na sve spekulacije.

- To nije istina. Stvarno sam tu vezu krila i mislim da je trebalo da nastavim da je krijem. Nadala sam se da, ako ne pričam, da se neće saznati. Haris i ja smo to mnogo dugo krili, pre nego što smo priznali javnosti da se zabavljamo. Mi smo možda dobar materijal da se o nama pišu španske serije u novinama. Eto, na primer, razlika u godinama. Ja sam starija od njega devet godina - rekla je Rada.

Foto: Printscreen Youtube

Manojlovićevoj je najteže palo što su u celu priču upleli i njenog oca i izmišljali i izvrtali njegove izjave.

- Za mog tatu su pisali baš brutalne naslove. Evo, da konačno kažem, našu ljubav ne brani niko. Niti Haris ratuje sa svojima, niti ja sa svojima. Pitali su me da li tata želi unuke, a ja sam rekla da ja to i dalje ne planiram i da je moj tata jedan moderan čovek i da to razume. Oni su od toga napravili da ja ne želim da tati podarim unuke - objasnila je Rada.

Foto: Printscreen Youtube

Uspeh i na poslovnom i privatnom planu!

Spekulacije da su Rada i Haris zajedno, počele su kada su snimili duestku pesmu "Biseri i svila". Iako se dugo nagađalo da su u ljubavi, ni jedno ni drugo se nisu oglašavali.Ipak, sada Rada sasvim otvoreno govori o tome koliko je sa pevačem srećna, a izgleda da im se usladila i poslovna saradnja.Tako su nedavno objavili još jedan duet pod nazivom "Pusti noći neka bole", koji je već sada hit.

Autor: M. Đurović

#AMI G SHOW

#Haris Berković

#Ognjen Amidžić

#Radmila Rada Manojlović

'