AKTUELNO

Transrodna pevačica Elektra Elit snimala je svoj novi spot u Berlinu sa Markom Markovićem, bivšim učesnikom "Zadruge", koji je ranije punio novinske stupce zbog veze sa Stanijom Dobrojević.

Upravo zbodna Rumljanka bila je jedna od tema Elektre i Marka, kada su se u kasne sate uključili u lajv na Instagramu, gde su odgovarali na razna pitanja korisnika ove društvene mreže. Marković je tada, između ostalog, priznala da je Elektra bolja riba od Stanije.

Foto: Instagram.com

Hvala Marku na komplimentima. Sa Stanijom nemam dodirnih tačaka, a šta mislim o njoj? U moru starleta isplivala je odlično i napravila ime. Ja to cenim i poštujem. Želim joj sve najlepše, naravno - rekla je Elektra za Espreso.

Priznala je i kako su se spojili ona i Marko.

- Poslovno smo saradjivali sa timom Dejana Milićevića na snimanju mog novog projekta. Marka sam upoznala u Berlinu, do tada se nismo poznavali. On je jako vaspitan, kulturan i profesionalan momak. Ujedno je i Žanin dečko, između nas nema ničega! Moje varnice su i dalje u Sarajevu, a njegove u Beogradu - završava transrodna pevačica.

Foto: Ustupljene fotografije/ Igor Živković

Autor: pink.rs