AKTUELNO

Želela je da se pohvali novogodišnjom fotografijom, a nije ni slutila kakve će komentare dobiti.

Pevačica Ivana Selakov novu 2018. godinu odlučila je da dočeka kod kuće, sa svojim verenikom Peđom Mirkovićem, sa kojim je u specijalnim, prazničnim pidžamama dočekala ponoć, a upravo je njihov sinoćnji stajling bio povod da pojedinci na Instagramu dovedu u pitanje seksualnu orijentaciju njenog dragog.

Foto: Instagram

Njima je za oko zapala njegova uska, šarena pidžama, pa su se upitali koje je seksualne orijentacije Peđa.

Ko ti je taj p*der? Dođi kod tate da te zadovolji - glasio je jedan od bezobraznih komentara na koji pevačica nije želela da odgovori.

Foto: Youtube

Ipak, bilo je i onih koji su se u rat na Instagramu upustili umesto same pevačice, te su pojedincima, koji su ostavili neumesne komentare, poručili da nisu u pravu.

- Čuj p*der, a frajer je ko, skot koj bije žene, je*e sve što stigne, misli da je samo on Bogom dan? Ne, ovo su pravi muškarci, oni koji se ne boje pokazati svoja osećanja, koji se ne stide svojih ljubavnih ludosti i koji će itekako udovoljiti ženi koja je pokraj njega! Strašno, kako se ponašate prema ovim dobrim i voljenih ljudi, nije on p*der, nego je to Ivanin Peđa, ne smete tako pisati za ove divne ljude i on je dokaz kako se voli ova divna pevačica koja ima sve pored ovog divnog Peđe - naveli su pojedini Ivanini pratioci.

D. T.

#Ivana Selakov

#Nova godina

#Predrag Peđa Mirković

#pevačica

'