AKTUELNO

Ipak, nema nameru da odustane od ostvarenja svoje najveće želje.

Jedna od najvažnijih novogodišnjih odluka pevačice Ivane Selakov jeste da ode na vantelesnu oplodnju i da se u 2018. godini ostvari u ulozi majke. Ona i njen verenik Predrag Mirković već duže vreme žele da postoje roditelji, a pošto im to nije pošlo za rukom prirodnim putem, odlučili su da dete dobiju na ovaj način.

Foto: Instagram

Ona je tokom prethodne godine već imala pripremne preglede i savetovanja sa lekarima, kako bi u tekućoj godini konačno postala majka i sebi ispunila jednu od najvećih životnih želja.

Kako se bliži taj dan, pomalo me hvata strah. Ali verujem da će sve biti u redu, optimista sam. Dosta sam pričala s ljudima koji su se odlučili za vantelesnu oplodnju i zato sam rešila da uđem u taj proces - rekla je Ivana i istakla da, ukoliko joj ne pođe za rukom da zatrudni iz prvog puta, ona i Peđa nemaju nameru da odustanu.

Foto: Youtube

- Znam ljude koji iz tri ili četiri pokušaja nisu uspeli. Sreća je da ni Peđa ni ja nemamo nikakav zdravstveni problem i to je velika olakšavajuća okolnost. Zajedno smo odlučili. Oboje podjednako želimo da budemo roditelji i on je ushićen zbog ovog procesa. Imam prijateljicu kojoj je iz prvog puta uspela i takvi primeri me ohrabruju - rekla je Ivana.

Pink.rs

#Ivana Selakov

#Predrag Peđa Mirković

#pevačica

'