AKTUELNO

Da li je u tome uspela uskoro će proceniti modni znalci.

Popularna pevačica Rada Manojlović često je zbog svog načina odevanja na meti kritika javnosti, kao i modnih stručnjaka koji je neretko "kite" najnižim ocenama u modnim žirijima. Ipak, čini se da se u poslednjih nekoliko meseci njen stil promenio na bolje, što su primetili i stilisti koji je u poslednje vreme hvale, a čini se da je folkerka donela odluku da u 2018. godini sve manje dobija kritike na račun prekratkih haljinica po kojima je prepoznatljiva, te se na dočeku Nove godine pojavila u neočekivanom izdanju.

Foto: Pink.rs

Iako se još nije pohvalila svojom novogodišnjom toaletom, to je umesto nje učinio njen dečko Haris Berković, sa kojim je sinoć zabavljala publiku u Helsingborgu u Švedskoj.

Foto: Instagram

Zgodna pevačica odabrala je za nastup u najluđoj noći dugu "sirena" haljinu u beloj boji, što mnogi od nje nisu očekivali. Ova uska toaleta savršeno je prianjala uz njeno izvajano telo, zbog čega je, nema sumnje, podigla temperaturu među okupljenom publikom, a sigurno ni Berkoviću nije bilo lako da je u ovakvom izdanju posmatra i bude uzdržan tokom njihovog novogodišnjeg koncerta.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Iako je rekla zbogom ultrakratkim haljinama, čini se da ni ovaj Radin odabir nije najsjajniji izbor, budući da je ovakav kroj "sirena" haljina pre nekoliko godina izašao iz mode. Ipak, njenim fanovima dopao se njen sinoćnji izgled, a kako li će je ovaj put oceniti modni stručnjaci ostaje da se vidi.

Pink.rs

#Haris Berković

#Radmila Rada Manojlović

#pevačica

'