AKTUELNO

Glumica će postati majka u 2018. godini.

Glumica Nina Janković, koja se krajem maja 2014. godine udala za svog dugogodišnjeg partnera Mateju Dičića, zatrudnela je ove godine.

Ipak, ova buduća majka sve do sada nije htela da priča o trudnoći, a onda je otkrila šta se to promenilo otkad je u blagoslovenom stanju.

- Naslušala sam se priča kako ženama u trudnoći organizam konstantno traži grožđe ili kiselo. Kod mene se ništa nije promenilo. U početku nisam mogla ni da omirišem jaja, ali to je bilo zbog jutarnjih mučnina, koje su prestale, pa sam sada i njih vratila na jelovnik. Ono što je drugačije, jeste da osećam neverovatnu glad kad se probudim, prvo doručkujem, pa sve ostalo. Nisam zahtevna trudnica, taj deo je preuzeo Mateja. Moja mama često dolazi kod nas i meni uvek bude svejedno šta će nam spremiti, a on izvoljeva umesto mene - kaže Nina.

PROČITAJTE JOŠ: STRANI ČASOPIS JE PROGLASIO NAJLEPŠOM SRPSKOM PEVAČICOM: Ovo nije očekivala ni u najluđim snovima! (FOTO)

Ona je dodala i da se oko trudnoće najviše konsultuje sa drugaricama, glumicom Tamarom Dragičević, kao i sa Draganom Dabović, koje su se već ostvarile kao majke.

Pink.rs

#Nina Janković

#Trudnoća

#glumica

'