AKTUELNO

Folkerka je odlučila da okonča vezu sa 15 godina mlađim sportistom.

Folk pevačica Goga Sekulić raskinula je vezu sa svojim izabranikom, sportisom Urošem Dokmanovićem. Njihova ljubav se ugasila zbog čestih rasprava i nepoverenja, pa je ona spakovala kofere i napustila njihov stan u Cirihu.

- Urošu je zasmetalo što je Goga poslednja dva meseca često bila u Beogradu zbog snimanja novogodišnjih emisija, a ni vikende nije provodila kod kuće zbog svirki širom Balkana. Ona je samo u novembru čak 9 puta iz Ciriha letela za Beograd jer joj je medijsko eksponiranje bilo prioritet s obzirom na to da je uzdala nove pesme. On se pak tome protivio, smatrao da je prešla granice njegove tolerancije - kaže izvor blizak paru i dodaje da je Uroš bio nervozniji nego inače otkad se povredio:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- I on je proteklih mesec dana napet jer je povredio koleno i ne može da trenira, pa po ceo dan sedi u stanu. Zato je očekivao da Goga sve vreme bude s njim, ali ona nije mogla da otkaže brojne obaveze. Ona se trudi da što više zaradi kako bi isplatila kredit za stan u "švajcarcima". Posle dugog razgovora rešili su da se razdvoje - on je ostao u Cirihu, a ona se vratila u Beograd.

Iako više ne žive zajedno, njih dvoje se često čuju telefonom.

- Njihova ljubav očigledno nije skroz nestala. Postoji nada da će se pomiriti, ali zasad je bolje da bar neko vreme budu rastavljeni kako bi dobro razmislili o svemu. Ako se dovoljno užele jedno drugog, mogu ubrzo da se vide, jer Cirih nije preko sveta. Uostalom, Goga mi je rekla da posle Božića planira da otputuje u Švajcarsku i razgovara s njim. Ako se tad ne pomire, verovatno će se definitivno rastati zauvek - kaže jedan Gogin prijatelj.

Foto: Privatna arhiva

Goga je potvrdila ova saznanja.

- Loše vesti se brzo šire... Odlučili smo da neko vreme svako bude na svojoj strani. Trenutno nisam u Cirihu i to je sve što vam mogu reći - rekla je Goga.

Autor: Pink.rs

#Goga Sekulić

#Raskid

#Uroš Domanović

#pevačica

'