AKTUELNO

Žiri je želeo još malo da uživa u glasu ove takmičarke.

Leonora Gaši ima 15 godina i iz Beograda je, a za ovaj treći krug odabrala je hit od Adel "When we were young". Leonora je i ovog puta dobila svih pet glasova i pozitivne kritike od članova stručnog žirija. Njena interpretacija se žiriju toliko svidela da su je zamolili da bez matrice otpeva jedan deo pesme.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

E sad da pozovemo Adel i da joj kažemo "Da čuješ ovu malu" - rekla je Jelena koja nije mogla da sakrije oduševljenje.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja verujem da stvari imaju dušu. Tako da večeras, to što si pevala, kako si pevala, ovu zvučnici i taj mikrofon su samo govorili "Hvala ti, hvala ti!". Znači, svaka ti čast - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

- Da, ti si to čudo koje čekamo već dva kruga. I u trećem krugu se dešavaju čuda, obično tako biva. Da, ti si to čudo. Nestvarno, ja sam se ježila sve vreme. U principu, ovu pesmu je mnogo njih pokušavalo da peva. Toliko si božanstvena, ne znam, to je sve što mogu da ti kažem - iskrena je bila Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Isto sam se ježio, isto je bilo prelepo. S tim što, ti kao da nisi svesna sebe, kao da nisi svesna koliko je dobro i veliko to što ti radiš. I onda sve vreme držiš osmeh na licu zbog toga što si dobila svih pet. Ti moraš konstantno da budeš u ovoj pesmi koja je ozbiljna, da i ti budeš ozbiljna, jer tad bi bilo 100% tebe, a ovako je bilo 90% - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Leonora Gaši

#Pinkove zvezdice

'