AKTUELNO

Ona je odlučila da sa ćerkom Tarom bude u apartmanu sve do izlaska na binu.

Popularna pevačica Ana Nikolić odlučila je da se ni na minut ne odvaja od petomesečne ćerkice Tare koju će povesti sa sobom i na novogodišnji koncert koji će održati u prestoničkom hotelu. Anin plan je da nekoliko sati pre nastupa dođe u apartman sa ćerkicom i dadiljama i da sve vreme bude sa njima. Želi da od apartmana napravi pravu novogodišnju bajku, sa novogodišnjom jelkom i prazničnim motivima.

- Ana će apartman urediti u bebi-stilu i sa mnogobrojnim novogodišnjim motivima. Sve vreme će biti zajedno sa ćerkicom, a pošto je nahrani i uspava, pola sata pre ponoći sići će u salu u kojoj nastupa kako bi otpočela spektakularan koncert. Ana želi da sa ćerkom isprati staru godinu, a da se u novoj probude jedna pored druge. Ona se nada da joj se ovaj plan neće izjaloviti i da će sve biti kako je zamislila - kaže izvor blizak Ani.

Ana je nedavo potvrdila da ne voli kada mala Tara nije kraj nje.

- Retko se odvajamo, to je nekoliko sati maksimum, ali to teško podnosim - rekla je pevačica i dodala da se odlično snašla u ulozi mame.

- Navikla sam. To mi je došlo prirodno. I vidim da ljudi iz mogu okruženja komentarišu da se ponašam kao da sam odgojila petoro dece. Prosto sam se super snašla u toj ulozi. I samu sebe sam iznenadila.

Da joj neće biti teško da Tara bude kraj nje i u noći kada će nastupiti, potvrdila je i pevačica.

Foto: Instagram

- Ona je napredna i dobra beba. Jeste specifična, ima svoje zahteve, moraš tačno da ubodeš kada je gladna kao i sve drugo, ali nije preterano naporna, za razliku od mene, koja sam bila jako naporna - priznala je Ana.

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#pevačica

#ćerka

'