AKTUELNO

Ne prestaje sa provokacijama!

Marko Miljković i Sloba Radanović u poslednje vreme imaju veoma zategnut odnos, a neretko ulaze u sukobe. Sve je počelo kada je pevač napao Miljkovića zato što je pričao, kako je sam rekao, preglasno, dok su svi želeli da spavaju, a od tog trenutka se stalno međusobno provociraju i raspravljaju.

Foto: Pixabay, Pink.rs

Sinoć, tokom pitanja gledalaca, jedno je stiglo baš za Marka kako bi dao svoje mišljenje o tome zašto se Sloba svađa sa svim ljudima koje Kristina ne gotivi, a onda u to sve uvlači i Lunu:

Ne znam zbog čega se on svađa, možda hoće da bude upadljiv u rijalitiju. Svađa se sa mnom što sam bio veseo pored njegovog kreveta, pričao normalno, svađao se zbog kesice čaja, to je pokazatelj. Ti nisi glup, ti si tup, moraš da razmisliš pre nego uđeš sa nekim u svađu. Mislim da je i njega smorila cela situacija oko Lune i Kije, pa hoće da promeni, da bude kao i svi, da se svađa i provocira - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Naravno, Sloba nije mogao da ostane nem na ove optužbe:

Ja sam osoba koja najmanje voli da se svađa, to što ljudi dolaze i provociraju me, to je njihova stvar, ja neću nikome da ćutim. Ja sam ovde bio dovoljno upadljiv i rado bih se povukao - odgovorio je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEĆEMO PRESTATI DOK SE NAS DVE NE SMUVAMO: Kija i Luna ISKRENO otkrile šta misle jedna o drugoj! (VIDEO)

Hoće li njih dvojica uspeti da pronađu zajednički jezik, videćemo u narednim danima, a kako je sve sinoć izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Marko Miljković

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'