AKTUELNO

Ne da na sebe i svog dečka!

Kristina Kija Kockar javno je priznala da je uplovila u romansu sa Andrijom Lazovićem i to neposredno pošto je njen, još uvek zakoniti, suprug Sloba Radanović,  pokazao emocije prema Luni Đogani u rijalitiju Zadruga. Međutim, stjuardesi mnogi i dalje ne veruju da je ona zapravo u vezi, već da je sve to marketinški trik.

Foto: Printscreen Youtube/Printscreen Instagram

Kija je nedavno imala priliku da priča sa Andrijom, a gledaocima je zapalo za oko to da nijednom nisu razmenili dve reči koje parovi često jedni drugima govore:

Da li je Andrija stvarno tvoj dečko ili je sve fejk, nismo čuli nijedno "volim te", ništa nije ukazivalo na to da ste zajedno kada ste razgovarali? - glasilo je pitanje jednog gledaoca upućeno Kiji.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je odmah ustala i krenula da brani svoju vezu:

Andrija jeste moj dečko, nije fejk, nije se jedva javio, da nije hteo, ne bi se javio. Bio mi je najveći strah od toga kad sam čula da imam poziv ko će biti tu, jer sam želela da to bude on. Bilo mi je jako drago kad sam ga videla, on se ne bi javio da je problem neki, drugo, rekao bi mi da postoji problem. Što se tiče tog "volim te", mi smo tek počeli, a i nismo nešto u tom fazonu da to pričamo - branila je Kija svoju vezu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEĆEMO PRESTATI DOK SE NAS DVE NE SMUVAMO: Kija i Luna ISKRENO otkrile šta misle jedna o drugoj! (VIDEO)

Šta je Kija još rekla, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'