AKTUELNO

Ukućani su u toku dana najviše pažnje posvetili razgovorima o ponašanju jedni prema drugima, pa je tako i Bane Čolak prokomentarisao svoj odnos s Kijom.

Razgovor u kome su učestvovali Miki, Andrijana, Bora, Anđela i Bane bilo je mnogo zanimljivih komentara i izjava koji su zadrugari rekli jedni o drugima, a oglasio se i Bane koji sve češće komentariše Kijino ponašanje i uopšte svrhu njenog ulaska u najpopularnijem rijalitiju.

Foto: TvPink Printscreen

Izazvan navodima Kije da je nemoralan, jer je kao vođa veću svotu novca ostavljao onima koji su ga pljuvali,  Bane je izjavio da bi da je na njenom mestu njega bilo sramota.

Ona će meni da priča o tome ko je moralan, a ko nemoralan. Pa ona da ima imalo časti nikad ne bi ušla u ovaj rijaliti, šta ona traži ovde? Da je moja žena ovako ušla u rijaliti, mene bi bilo sramota, pokrio bih se ušima da me niko ne vidi! - rekao je Bane.

Pored toga što je Kiju nazvao nemoralnom osobom, Bane je pokušao da i ostalim zadrugarima objasni zašto niko u kući ne može da priča o moralu kad ga trenutno niko nema.

Ne mogu ni ostali zadrugari da mi pričaju o moralu. To je isto kao kad bi Mića rekao da ne diramo Žižu, a on je prvi napada. Kao kad bi Maca pričala o poštenju, a svi znamo ko je! - nastavio je Bane

Foto: Printscreen Youtube

Ostali zadrugari koji su slušali Banetovo izlaganje, složili su se sa tom činjenicom. Nastavili su razgovor koji je krenuo u drugom smeru. Ukoliko želite da pogledate šta su još zadrugari otkrili o sopstvenim stavovima na ovu temu, možete pogledati u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Autor: K. R.

#Bane Čolak

'