AKTUELNO

Popularna pevačica otkrila je do sada nepoznate detalje o saradnji sa Eminom Jahović.

Tijana Prica i Ognjen Nestorović su u današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijala" ugostili Harisa Džinovića i mladu folk zvezdu Milicu Todorović, koja se pred kamerama Televizije Pink pojavila prvi put posle šestomesečne pauze.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je odmah na početku sumirala jednu od poslovno najuspešnijih godina koje je definitivno obeležio hit "Limunada", koji je snimila sa koleginicom Eminom Jahović.

Foto: Youtube

Iako je njihov duet postao apsolutni hit leta, a na određenim top listama i hit godine, Milica je priznala da u početku nije bila oduševljena Emininim predlogom da snime baš ovu pesmu.

Foto: Youtube

- Mene kad je nazvala Emina da mi kaže da je napravila super duetsku pesmu, ja sam bila stvarno uzbuđena jer nju stvarno volim, volim njene pesme i energiju. Kada mi je stigao demo snimak, bila sam u fazonu:"Emina, je l' ti dobro?". Stvarno je bila čudna na prvo slušanje sa tim rečima egoista, terorista... Drugo slušanje, treće... Ja sam već skakala po kući. Vidiš, nekako, mene hoće ti hitovi, Bogu hvala - rekla je Milica koja je pratila svoju intuiciju i snimila pesmu koja u ovom trenutku broji više od 42 miliona slušanja na Jutjubu.

Pink.rs

#Emina Jahović

#Milica Todorović

#Premijera-Vikend specijal

'