AKTUELNO

Isplivali šokantni detalji o jednoj o najkontroverznijih učesnica "Zadruge".

Tokom žustrih rasprava u rijaltiiju "Zadruga" pojedine učesnice ne biraju način da uvrede i ponize svoje ljute protivnice, zbog čega pred milionima gledalaca iznose optužbe da se se bave "najstarijim zanatom na svetu". Njihove tvrdnje su najčešće teško dokazive, a sada su se pojavile fotografije koje potencijalno mogu dokazati tvrdnjama Luna Đogani, koja je u više navrata iznela ozbiljne optužbe na račun Senade Nurkić poznatije kao Mace Diskrecije.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Naime, na jednom francuskom sajtu za iznajmljivanje eskort dama pojavio se oglas Mace Diskrecije, tačnije, izvesne Emili, koja se potencijalnim mušterijama predstavila eksplicitnim fotografijama ove učesnice rijalitija.

Foto: Printscreen

Devojka pod pseudonimom Emili svoje usluge pruža ili je pružala na području grada Menton na francuskoj rivijeri, na deset minuta udaljenosti od Monaka, a svim osobama zainteresovanim za druženje sa njom, koje će morati skupo da plate, ostavila je lični broj telefona koji je, inače, verifikovan od strane ovog sajta.

Foto: Printscreen

Takođe, zainteresovanim mušterijama obratila se efektnom porukom.

Zdravo! Dođi i probaj me, nećeš više nikada moći da mi odoliš - navodi se u tekstu oglasa, a da li je svoje "usluge na tržištu" ponudila Maca lično, ili je neko zloupotrebio njene provokativne fotografije, objavio oglas pod pseudonimom i time joj naneo štetu, pokazaće vreme.

Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#pevačica

'