AKTUELNO

Konačno je priznao šta radi u svoja četiri zida.

Folker Era Ojdanić bez dlake na jeziku govori o svim temama, pa i o onim vezanim za seks. On je priznao da, za razliku od brojnih svojih vršnjaka, za mladalačkim izgledom ne traga u teretanama i fitness centrima, već da uspeva da održi kondiciju zahvaljujući redovnom seksu, a sa potencijom, kako tvrdi, nikada nije imao problema.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Neka umrem odmah ako koristim bilo kakvu hemiju. Nikada nisam uzimao tablete za potenciju, niti bilo kakva stimulativna sredstva. Samo pijem kozje mleko i jedem kozji sir, kao i šunkice, pršutice, projice i kačamak, to mi daje snagu u seksu – objasnio je Era, a potom se požalio na uvoznike kontraceptivnih sredstava.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Hitno treba da počne uvoz velikih kondoma u Srbiju. Ja imam velike probleme jer ovi mangupi što prave kondome kod nas štede na materijalu i sve popuca. Meni je svaki mali i zaista imam problem – požalio se folker.

Ojdanić je, takođe, dodao da voli da eksperimentiše u seksu, te da neretko upražnjava grupni seks.

Foto: Printscreen Youtube

Seks sa mnom traje po nekoliko sati, a obožavam i grupnjake. Najviše volim kada su u krevetu pored mene jedan muškarac i devojka. Tada među nama nema takmičenja, već nas uhvati neko ludilo. Evo, baš pre pet dana sam imao jedan divan grupnjak, koji mi je dao energiju. Kada nemam seks, ja sam nervozan i ljut – objasnio je on.

Pink.rs

#Andrija Era Ojdanić

#Seks

#pevač

'