AKTUELNO

Milan Milošević i Teodora Džehverović zaigrali od sreće.

Kako je Jelena Golubović fizički nasrnula na Miljana Vračevića zbog toga što je uzeo njenu šubaru bez pitanja, koja joj je poklon od drage osobe, Veliki šef je doneo odluku o njenoj kazni. Osim fizičkog nasrtaja, pale su i teške reči, Golubovićka je čak pokušala i da napusti rijaliti, a zbog svega ovoga stiglo je pismo u kom je saopšteno sledeće:

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, doneli smo odluku da radi šutiranja Miljana, Jelena bude kažnjena direktnom nominacijom- pisalo je u pismu.

Čuvši ovo saopštenje Jelena je odmah skočila i zahvalila se na takvoj odluci. Verovatno je svesna da iza nje stoji armija fanova koji će je podržati u ovom krugu nominacija, te da neće ispasti.

Foto: TvPink Printscreen

S druge strane pojedini zadrugari, poput Milana Miloševića i Teodore Džehverović, bili su vidno oduševljeni odlukom Velikog šefa verovatno u nadi da će ona ispasti. A njena rijaliti drugarica Saška Karan je prokomentarisla kako bolji poklon nije mogla da dobije.

Pročitajte još: CILJALA JE NJEGOVO MEĐUNOŽJE: Jelena Golubović nasrnula na učesnika Zadruge, pa htela da izađe iz rijalitija! (VIDEO)

Saopštenje Velikog šefa možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'