AKTUELNO

Bila je raspoložena kao i svake godine na ovaj datum.

Najveća balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović proslavlja danas Svetog Nikolu, što je, kao i svake godine, poseban događaj za njenu porodicu.

Foto: Pink.rs

Danas je veći deo dana na ulazu u njenu vilu goste očekivao njen sin Veljko, a ispred vrata su osim predstavnika sedme sile bili i njeni fanovi koji su je strpljivo čekali da se ona pojavi na kapiji kako bi je videli, poželeli joj srećnu slavu i dali joj poklone koje su pripremili.

Ceca se konačno pojavila kada je na vrata došao prvi gost, njen dugogodišnji prijatelj i stilista, Saša Vidić, koji ovo slavlje ne propušta nekoliko godina unazad.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

- Lomili smo kolač u užem krugu porodice. Mama je bila zadužena za mešenje kolača, ja i nisam neka kuvarica - rekla je Ceca kroz smeh za emisiju "EKSKLUZIVno", u kojoj sutra od 18 časova samo na televiziji Pink možete pogledati celokupan izveštaj sa ovog slavlja.

PROČITAJTE JOŠ: SVE JE SAMO FARSA? Ovo je probudilo sumnje da se Ana i Rasta NISU RAZVELI! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Ona je ove godine odlučila da goste dočeka u jednostavnoj crno-beloj kombinaciji, beloj majici sa svedenim dekolteom i crnim pantalonama, a bila je idobro raspoložena, pa je, pre nego što su ostali gosti počeli da dolaze, proćaskala sa prisutnim novinarima.

Osim Vidića, kasnije su došli i Marijana Mateus, koja je doputovala iz Budimpešte specijalno zbog slave svoje prijateljice, Dragan Marinković Palma, a očekuje se i dolazak Saše Kovačevića i Vuka Kostića.

Autor: V. T. - N. Vujičić

#Anastasija Ražnatović

#Slava

#Sveti Nikola

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'