AKTUELNO

Pevačica se našla na meti kritika zbog fotografije na kojoj pozira bez trunke šminke.

Iako važi za mirnu osobu, atraktivna pevačica Rada Manojlović rešila je da ne ćuti nikome! Naime, pevačica je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju koja je izazvala negativne komentare. Manojlovićeva se pohvalila svojim prirodnim izgledom bez grama šminke. Usledile su pohvale, ali i prozivke fanova.

Foto: Youtube

- Stvarno se pitam da li je zajeba*ate sa tim "prelepa si" komentarima i tako je palite da stavlja i dalje takve strašne slike od sebe ili svi bolujete od iste bolesti? Radmila, srećo, volim tvoje pesme, ali ova slika ti ni u kom smislu nije bila potrebna... Kako da budeš "prirodna lepotica" kad je preko tebe prešlo jedno pet noževa u operacijonoj sali? Molim te... Ne brukaj sebe, a i ovaj narod koji te zbog ove slike smatra "hrabrom"! Pozdrav – napisala je izvesna Nela koja Radu prati na Instagramu. Pevačica joj je brže-bolje odgovorila.

- Draga Nela, mene niko ne može da “pali” hehe kako kažeš, zato što ja nisam ni klinka, niti nesigurna u sebe. Ako me pratite na Instagramu ili u intervjuima, to vrlo lako možete da zaključite, da ja nisam labilna osoba koju neko može da "pali", ponese ili poljulja, kako god. Što se tiče operacija i pet noževa, ja sam jedino uradila zube što i ne mislim da je operacija, jer danas svako normalan ko to može sebi da priušti, ode kod zubara.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Ovaj komentar ti pišem samo zbog drugih devojčica koje me prate, da znaju da to što si ti napisala nema veze sa istinom. Da imam bilo šta veštačko na sebi, ja to sigurno ne bih propagirala kao prirodnu lepotu. E sad, sa druge strane, nisam ja kriva što sam ovako lepa aahahah, pa te ta moja lepota navodi da sumnjaš u prirodnost iste. Hehe, šalim se.. I za kraj, ovo nije hrabrost, već jedna potpuna normalnost i opuštenost, slika bez šminke, zašto da ne - napisala je Rada.

Rada je u narednim komentarima navela da je radila zube i da ne želi da se raspravlja sa bilo kim jer u tome nije vešta.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Radmila Rada Manojlović

#pevačica

#šminka

'