AKTUELNO

Za sve je vođa kriv!

U "Zadruzi" je danas velika tenzija jer su svi učesnici ostali bez hrane, te jedva čekaju da dođe taj trenutak kada će otići u prodavnicu. Oni su pravili i zajednički spisak, skupljali novac te samo čekali trenutak kada će Veliki šef odlučiti da je vreme da se ode u kupovinu.

Foto: E-Stock Miloš Rafailović/Pink.rs

Ali, Veliki šef ne bi bio ono što jeste da ne napravi neku zavrzlamu. On je tako poslao činiju sa imenima zadrugara i dva pisma:

Dragi zadrugari, pre svega morate da znate da kovertu broj 2 može vođa da otvori tek kad završi sa prvim pismom i uradi ono što u njemu piše. Sada će vođa izvući 13 papirića, jedan po jedan, i veoma je važno da se pokaže čije ime piše. Kada izvuče sve, možete otvoriti drugu kovertu.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je Miki to obavio, došlo je vreme da se pročita i drugo pismo:

Dragi zadrugari, sada kada je vođa izvukao 13 imena, svi osim onih koje je izvukao će ići u kupovinu. Vođa čije ime nije bilo među papirićima će takođe ići sa ostalim zadrugarima u kupovinu. Zadrugari čija su imena izvučena ne idu prodavnicu, dok će svi ostali kupovati.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAJVEĆI PREOKRET U ZADRUZI? Maca pružila Milanu RUKU POMIRENJA! (VIDEO)

Koji zadrugari su, zahvaljujući Mikiju, izgubili šansu da odu u prodavnicu i kakav je dogovor među njima pao, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugari

'