AKTUELNO

Posle svega što se desilo, potreban joj je mir!

Marko Arsenijević, poznatiji kao Arsa, poznati srpski tiktoker, uhapšen je zbog nasilja u porodici. Marko se na Tiktoku predstavlja kao "Arsaovde", a prati ga 1.100.000 ljudi. On je, kako su pisali mediji, fizički napao svoju devojku, takođe tiktokerku, Niku Ilčić sa kojom je već duže vreme u emotivnoj vezi.

Foto: AUTHOR: UNIVERZUM HD MEDIA, TANJUG AP/KIICHIRO SATO, iNSTAGRAM PRINTSCREEN

Nakon što je ta vest odjeknula u medijima prvi put se oglasila i Nika i potvrdila novinske naslove koji su poslednjih dana kružili. Ona se putem svog Instagram profila obratila svojim prijateljima i pratiocima i ukratko objasnila, koliko je bila u mogućnosti, šta se desilo.

Foto: Instagram.com

Želim da se oglasim povodom naslova koji su išasli u javnost dana 09.05.2023. godine, te da potvrdim da su isti naslovi tačni. Naime, dana 08.05.2023. godine, pretrpela sam nasilje od strane mog tadašnjeg vanbračnog partnera. Naglasila bih da to nije bio prvi put da je nada mom vršio fizičko i psihicko nasilie. Danas, dana 11.05.2023 godine u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi sam dala iziavu u svojstvu oštećene te želim da zamolim medije iz poštovanja prema meni, mojo porodici, kao i iz poštovanja prema porodici okrivljenog da se suzdrže od daljeg uznemiravanja i iznošenja detalja - napisala je ona, pa dodala:
Htela bih da obavestim prijatelje, pratioce i sve koji su pokušavali da stupe u kontakt sa mom, da iako sam potrešena i uznemirena, da sam na sigurnom i da sam okej. Ovim putem želim da se zahvalim svima na porukama podrške i da poručim da kada budem spremna, planiram koristiti svoju platformu za podizanie svesti o psihičkom i fizičkom nasilju u porodici. Do tada se više neću oglašavati na ovu temu.

Foto: Instagram.com

Molim vas, nikada nemojte da zaboravite ko ste i koliko vredite, te da ne trpite nikakav vid nasilia i da nasilie prijavite pre nego što postane kasno. Hvala jos jednom na podrsci, sve vas volim. Vaša, Nika - napisala je influenserka na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram.com

Autor: A. N.