AKTUELNO

Bogata diskografija!

Rođena je u Beogradu 1966. a pre nego što je profesionalno počela da se bavi pevanjem narodne muzike aktivno se bavila gimnastikom.

Muzičku karijeru je počela 1991. godine albumom "Po cenu života" sa pesmama "Put bola putujem" i "Hajde meni priđi". Godine 1993. snimila je album "Čokolada" koji joj je doneo titulu pevačice godine, a na albumu je kao kompozitore i aranžere okupila Marinu Tucaković, Aleksandra Radulovića Futu, Dragana Brajovića Braju, Bekija Bekića i mnoge druge.

Reč je o Jasni Mileković Jami.

Godine 1994. učestvovala je na festivalu Sunčane skale sa pesmom "Dođi da oslabimo zajedno". Godine 1995. snimila je album "Šibica", na kome su učestvovali Perica Zdravković i Aleksandar Milić.

Godine 1997. snima album "Virus prevare" za ZAM i ovog puta sa novim timom saradnika na čelu sa Srki Bojem i Perom Stokanovićem. Sa albuma izdvojila se pesma "Milo za drago" i "Ljubavnik bez ljubavi".

Sledeće 1998. snima novi album "Zažmuri", takođe za ZaM, i ovoga puta sa novim saradnicima na čelu sa Goranom Ratkovićem Raletom, sa ovog albuma izdvaja se numera "Dugme".

Godine 2000. snima album "Prokleto muško". Izdvajaju se pesme "Prokleto muško", "Crni dijamanti" i "Tako", tako. Iste godine rađa ćerku Leu.

Nakon trogodišnje pauze, 2003. godine snima album "Divlja mačka" za Gold mjuzik. Sledeće 2004. izlazi kompilacija najvećih hitova sa tri nove pesme pod nazivom "One stvari" u VIP produkciji u saradnji sa PGP-RTS-om. A onda 2006. izdaje pesmu "Hajde malo malo". Ovaj album izdat je za Siti rekords, a pratili su ga hitovi "Hajde malo malo", "Se*s" i balada "A ti još pitaš me".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs