AKTUELNO

Za njega je malo ko znao!

Lidija Vukićević i dalje važi za jednu od najatraktivnijih žena na javnoj sceni, a godinama ponosno nosi titulu vanvremenske lepotice.

Svaka uloga koju je tumačila prošla je zapaženo, ali je svoj privatni život čuvala samo za sebe.

Foto: Privatna arhiva

Ono što je posebno zanimalo javnost jeste ljubavni život Lidije Vukićević, koji je držala daleko od očiju javnosti. O toj temi nije mnogo govorila ni tokom devetogodišnjeg braka sa Mitrom Mrkelom.

Foto: Instagram.com

Fotografiju pogledajte OVDE.

Na jednoj Instagram stranici isplivala je njena fotografija sa bivšim mužem iz perioda njihove najveće ljubavi. Vukićevićeva je stala na "ludi kamen" kada je bila na samom vrhuncu glumačke karijere. U vreme kada se venčala sa Mitrom, Lidija je bila zvezda jedne kultne serije.

Lidija i Mitar imaju dva sina. Andrej je krenuo očevim stopama i postao fudbaler, a David je završio Pilotsku akademiju u Vršcu. Mitar Mrkela danas je sportski direktor Crvene zvezde, a sa novom izabranicom Olgicom 2013. godine dobio je sina Dušana, koga su sinovi iz prvog braka s ljubavlju prihvatili. Lidija, sa druge strane, ne pomišlja na novi brak.

Foto: Instagram.com

Nedavno se glumica za jedan portal podsetila perioda razvoda i otkrila koliko je važno biti hrabar i stremiti ka višim ciljevima.

Kada žene kažu, a u poslednje vreme to često čujem: "Moj bivši muž je divan čovek" meni je to bezvezna priča. Postavlja se pitanje, pa zašto ste se onda razveli?! Ja sam se udala iz ljubavi, dobili smo decu iz ljubavi i to je sasvim dovoljno i sasvim divno. Onog trenutka kada smo shvatili da smo ipak dva različita sveta, jer sam ja glumica a on sportista, rešili smo da se sporazumno razvedemo. Kada smo shvatili da nemamo zajedničke teme što je u odnosu smatram, jako važno, mi smo se rastali. Sasvim sporazumno i korektno. I to je cela istina, korektno. Posle kraha braka bila sam nešto pametnija, pa sam negovala tu dobru priču posle razvoda a i to samo zbog dece. Jer ja kada čujem da žene ostaju u zajednici, zbog kako kažu dece, smatram da je to samo izgovor i slabost. Da se razumemo, to je za decu samo medveđa usluga. Kada sam se razvela ostala sam bez bilo čega, jer sam došla iz inostranstva gde sam godinama bila sa njim. Imala sam hrabrosti i krenula od početka jer ako nešto želite, morate krenuti od nule. Počeci su za jake ljude, a ja za sebe mogu da kažem da jesam. Nisam se dvoumila, nisam razmišljala da li ću imati novca isto kao i do tada. Nisam dozvolila da ekonomski faktor uništi moj život, zanimali su me viši ciljevi - govorila je glumica.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Autor: S.Z.