AKTUELNO

Ovo ih je obradovalo i uplašilo!

U Zadruzi je prošle nedelje otvorena fabrika, a osam dobrovoljaca imalo je zadatak da očisti 1200 kilograma krompira, u čemu su bili i više nego uspešni, te su završili i ranije nego što je trebalo.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef je i ove nedelje odlučio da otvori fabriku, na zahtev zadrugara, te im poslao pismo kako bi ih o tome obavestio:

Dragi zadrugari, uskoro će vaša mala fabrika ponovo proraditi. Znate da naredni dani neće biti laki i da će se mnogo raditi. Imamo utisak da ste odluku da se fabrika ponovo doneti, iako niste razmišljali šta će se u njoj raditi. Pre izbora radnika dobro razmislite i budite sigurni da ćete moći. Potrebno je da se odmah prijavi 8 dobrovoljaca - stajalo je, između ostalog, u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZAKUVAO IM JE ČORBU: Borin izbor potrčka ZAMRSIĆE ODNOS OVOG PARA! (VIDEO)

Ovonedeljni vođa, Bora Santana, mora je odmah da izabere dobrovoljce, odnosno radnike, pa je odlučio da to budu: Matora, Bane Čolak, Marko Miljković, Andrijana Radonjić, Ana Korać, Viktorija, Kija Kockar, Milan Milošević. Da li će oni biti uspešni kao prošlonedeljna ekipa, videćemo, a kako su radnici prokomentarisali ovo, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Fabrika

#Rijaliti Zadruga

'