AKTUELNO

Ilda u 2018. godinu ulazi kao srećna i zadovoljna žena.

Pevačica Ilda Šaulić ovu godinu ispraća u velikom stilu. Naime, ona je spektakularno prislavila svoj 39. rođendan u jednom prestoničkom lokalu, a objavila je i tri nove pesme: ''Jednom ćeš da shvatiš'', ''Fališ mi ovih dana'', ''Jedini čovek bio si za mene''. Pored toga, Ilda će u 2018. obeležiti i 10 godina svoje karijere.

Foto: E-stock

- Ulazimo u Novu godinu i 10 godina moje karijere. Puno mi je srce što ovu godinu završavam novim pesmama i nadam se da će sve tri naći put do srca publike - kaže Ilda za Pink.rs i otkriva kako će provesti najluđu noć.

- Najluđu noć provodim radno, sa prijateljima i suprugom. Ema će biti u sigurnim rukama. Drago mi je što će biti blizu nas i ostavićemo je samo nakratko te večeri, tako da će mama biti pored nje već kad bude otvorila okice - rekla je lepa plavokosa pevačica i dodala da će božićne praznike obeležiti u krugu porodice.

Foto: E-stock

- Božićne praznike ćemo proslaviti porodično, a srpska Nova godina će biti radna. Ja volim praznike, tako da je meni decembar omiljeni mesec kako zbog mog rođendana, tako i zbog te novogodišnje i božićne euforije.

Ilda je za naš portal otkrila da ove godine u njenom domu na Bežanijskoj kosi neće zasijati velika novogodišnja jelka, kao do sada, a razlog za to je njena mezimica Ema.

Foto: E-stock

- Okitili smo kuću, ali sve je to visoko tako da Ema ne može ništa da dohvati. Imaćemo jednu malu jelku za nju jer ona sve voli da hvata i baca tako da će ove godine ona velika jelka izostati, ali smo napravili svašta nešto okolo da njoj bude interesantno - otkrila nam je pevačica.

Ilda je za Pink.rs otkrila i čime bi volela da se bavi njena ćerka kad poraste. Iako se u njihovoj porodici talenat za muziku prenosi s kolena na koleno, a Ema već pevuši, Ildi se ipak dopada drugo zanimanje za svoju naslednicu. Ona ističe da bi volela da se njena mezimica bavi tenisom, što je i pevačicina velika ljubav.

Foto: E-stock

- Tata forsira fudbal, a pošto ja volim tenis, odmah sam se prebacila. Ipak mi je tenis nekako lepši za devojčice. Svakako bih volela da se Ema bavi nekim sportom. To je divna stvar za decu, za razvoj i neki napredak i mislim da sport pruža jedno zdravo okruženje, tako da videćemo, ona je još mala - rekla je ona i dodala da je Ema iako je bila veoma mirna kao beba, sada postala pomalo nestašna.

- Mnogo sam je hvalila dok je baš bila beba, ali sada je ona već devojčica koja traži svoje i tačno ispituje šta koliko može kod koga i šta sme, a šta ne sme, ali dobro. U krajnjem slučaju ona je dete, tako da neka je samo živa i zdrava - završava Ilda.

Autor: M. K.

#Ilda Šaulić

#Jelka

#Nova godina

#pevačica

#ćerka

'