AKTUELNO

Da li će postati najbolje drugarice?

Sloba Radanović je nakon samo 7 dana od početka rijalitija ušao u ljubavnu romansu sa Lunom Đogani, bez obzira na to što ga je čekala supruga napolju. Vrhunac ove situacije je bio ulazak Kristine Kockar Kije, njegove zakonite žene u "Zadrugu". Od tog momenta ništa više nije isto.

Foto: Pink.rs, Pixabay, Tv Pink Printscreen

Luna i Kija su s vremenom počele da se zbližavaju, provode vreme zajedno i pričaju o svakojakim temama. Gledaoce, koji su sinoć imali priliku da postave pitanja učesnicima "Zadruge" zanimalo je šta time Slobina supruga želi da postigne.

Foto: Printscreen Youtube

Ne znam kako se ja to približavam, imamo sasvim korektan odnos. Nikada nećemo biti najbolje prijateljice. Ja sve najgore mislim o ovoj situaciji, naravno. Što se tiče nje kao osobe nemam nikakvo loše mišljenje. Ne približavam se njoj ni na koji način da bi nešto uradila. Štaviše ona uspostavlja komunikaciju sa mnom, ali ne vidim ništa u tome loše, niti pričamo o Slobodanu - bila je iskrena Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Kija je dodala da se njihove najčešće priče tiču frizure, putovanja, a sve to je i Luna potvrdila. Da podsetimo, i Sloba je bio taj kome je zasmetale njina česta komunikacija.

Pročitajte još: Sanja i Matora u suzama: Ne mogu da te gledam KAKO PATIŠ!

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'