AKTUELNO

Totalno rasulo na samom početku emisije!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Zvezdanu Slavniću, kako bi komentarisao odnos Anđele Đuričić i Ane Spasojević.

One su sve rekle, ja isto mislim da je plakala zbog Ane, a ne zbog mene jer se nije dešavalo ništa da bi bilo zbog mene. Meni se ne sviđa ako je Ana išla da priča, a što se tiče mene i nje nema veze. Rekla si njoj i još dve, tri devojke nešto - govorio je on.
Nikad nisam rekla da sam zaljubljena, niti da mi se sviđaš - rekla je Ana.
Ako si neku tajnu govorila meni se to ne sviđa, ne mislim ja samo na zaljubljivanje. Što se tiče mog i njenog odnosa isti je, bio je bolji i kod nje ništa sekund nisam video. Da li sam ja nju pohvalio za nešto ne znam, ni da li je ona pokazala - nastavio je Slavnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi te iznenadilo ako bi se utvrdilo da je Ana rekla da će spolja nešto da se desi napolju sa tobom? - pitala je Ivana Šopić.
Šta bi me iznenadilo... Nije rekla da bi bila sa mnom i da joj se sviđam - rekao je on.
Ana, da ne štitiš ti Anđelu? - pitala je Ivana Šopić.
Ne štitim nikog, ja samo neću da kažem. Kad je Miljan to potegao ja sam imala raspravu sa njim i sa Bilalom da je kažem ime i nisam htela, nisam ni tad rekla ime, nego kako mi je rečeno. Rekla sam da je to osoba kojoj ja verujem - govirla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedina osoba kojoj ti veruješ je Matora - poručio je Mića.
Istinu znaju samo njih dve, a mene zanima kako će da se ponašaju - dodala je Tomićeva.
Molim te mi reci šta ti je Ana rekla. Ja ne znam, samo sam rekla da nikad u životu klip o kovčegu videla nisam - pričala je Anđela.
Meni je rekla: "Ne možeš da veruješ šta mi je osoba rekla, a ja njoj verujem", citirala mi je i ja sam ostala u šoku. Ana bi na d*pe progovorila. Obe nisu čiste. Zanimljivo mi je da gledam kako se dve drugarice tovare, nikad ne možete da mi budete drugarice i da imam poverenja - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.