AKTUELNO

O poznatom srpskom glumcu govorili su njegovi najbliži.

Ekipa emisije "Premijera vikend specijal" posetila je Užice, grad u kom je do svoje 17 godine živeo glumac Ivan Bosiljčić. Nakon završene srednje škole Ivan se preselio u Novi Sad gde je završio glumu.

Foto: TV Pink Printscreen

Premijerna ekipa na čelu sa Nemanjom Vujučićem otkrila je mnoge detalje iz glumčevog detinjstva, a o njemu su govorili njegovi nastavnici, prijatelji i rodbina.

Foto: TV Pink Printscreen

Imao je puškice, videla sam, ali je sklonio kada je primetio da sam videla - kroz smeh je otkrila Ivanova profesorka likovnog.

Foto: TV Pink Printscreen

O Ivanu Bosiljčiću u "Premijera vikend specijalu" govorila je i njegova kuma Danica Bogosavljević.

Nije bio dečak, ostao je dečak! Veseo, ali pažljiv, kulturan i fin. Ivan je radoznao, to je njegova osnovna priroda. Što se tiče umetnosti, on je neki desetobojac u umetnosti, voli da peva, pleše, glumi - rekla je kuma Danica.

Foto: TvPink Printscreen

Ivan je sa 17 godina upisao Akademiju umetnosti u Novom Sadu, a kako je otkrio njegov brat, on o tome nije mnogo govorio.

Roditelji nikada nisu znali kada će on da ode, niti kada će da se vrati iz Novog Sada. On je meni javljao kada stiže - otkrio je Ivanov brat Dragan.

Foto: TV Pink Printscreen

Došao je Ivan i rekao da ima jedna devojka koja mu je zanimljiva i koja mu se sviđa. Mislio sam da je neka devojka iz Užica - rekao je njegov prijatelj i dodao:
Mislim da Jelena njega nije promenila uopšte, njega su uvek svi voleli.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

O čemu su još govorili Ivanovi najbliži, možete pogledati u nastavku.

Pink.rs

#Ivan Bosiljčić

#Premijera-Vikend specijal

#emisija

'