AKTUELNO

Ne propustite praznično izdanje najgledanije emisije o poznatima.

Sada već tradicionalno, najbolji način da provedete najradosniji hrišćanski praznik Uskrs jeste uz praznično izdanje najgledanije emisije o poznatima, „Premijera – Vikend specijal“, koji je na programu televizije Pink u nedelju 16. aprila u 14:20 časova. Kroz brojne praznične priče i priloge vodiće vas Tijana Prica i Bojana Lazić, a u uskršnjoj emisiji u studiju će im se pridružiti i Nemanja Vujičić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored brojnih ekskluzivnih priča sa poznatim ličnostima, za pravu prazničnu atmosferu u studiju biće neka od najzvučnijih imena domaće javne scene. 

U prvom delu emisije u studio najgledanije emisije o poznatima dolaze popularna pevačica Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške, kome je ovo prvo gostovanje na televiziji Pink posle 24 godine, kao i Nermin Handžić, prošlogodišnji pobednik takmičenja „Zvezde Granda“, kome su upravo Viki i Taške bili mentori. Viki i Taške će u ovoj prazničnoj emisiji ispričati detalje svoje neverovatne ljubavne priče, zbog čega su za njih dvoje bitna četiri datuma koje svake godine proslavljaju, kako je izgledala proslava jednog od tih važnih datuma ove godine u Istanbulu i šta ih je osvojilo jedno kod drugog.

Zajedno sa Nerminom, ispričaće kako je izlegao period dok se takmičio u „Zvezdama Granda“, ali i nakon toga, s obzirom na to da je u domu Tašković – Miljković uvek rado viđen gost. Nermin je otkrio i da mu je njihov sin Andrej jedan od najbližih prijatelja, kao i da mu je Vikino i Tašketovo mentorstvo mnogo značilo u razvoju karijere. 

Pored toga, Viki i Taške će ispričati i kako izgleda Uskrs u njihovom domu, ali i sve o biznisu sa nekretninama, koji su sa Beograda proširili i na Istanbul, gde je sada Viki veoma često, te su retke prilike kada je možemo videti u Srbiji. Ove, i još mnogo priča iz Vikinog i Tašketovog privatnog i poslovnog života, čućete u uskršnjoj emisiji „Premijera – Vikend specijal“

Foto: TV Pink Printscreen

U drugom delu emisije, u „Premijera – Vikend specijal“ u studio stižu Rada Manojlović i dobro poznati tandem Jana Todorović i Radiša Trajković Đani. Osim najbolje muzike kojom će njih troje uveseliti publiku kraj malih ekrana, pokrenuće se i brojne aktuelne teme, na koje će dati odgovore. 

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Rada će se prisetiti uskršnjih praznika koje je provodila sa sestrom i ocem, što je običaj i danas, a Jana i Đani ispričaće kako Vaskrs izgleda u njihovim domovima, ali i kako je to izgledalo dok su živeli na Kosovu i Metohiji, s obzirom na to da je između njih razlika dve godine i da se druže od malena. U najgledanijoj emisiji o poznatima, Đaniju će se pridružiti i njegov prvi unuk Nikola, što će biti njegovo prvo televizijsko pojavljivanje. 

Foto: TV Pink Printscreen

Dobra muzika, brojni prilozi i ekskluzivne priče očekuju vas i ove nedelje, zato ne propustite uskršnji „Premijera – Vikend specijal“ u nedelju 16. aprila u 14:20 časova samo na televiziji Pink!

Autor: M.Đ.

#Bojana Lazić

#Dragan Tašković Taške

#Jana Todorović

#Nemanja Vujičić

#Nermin Handžić

#Premijera Vikend Specijal

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Radiša Trajković Đani

#Radmila Rada Manojlović

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#Violeta Viki Miljković

#emisija