AKTUELNO

Pevačica je šest godina pokušavala da ostane u drugom stanju, a sada, kada joj se želja ostvarila, ne može da sakrije sreću.

Novopečena mama Seka Aleksić potpuno je posvećena sinu Jakovu i sa suprugom Veljkom Piljikićem uživa u roditeljstvu.

Retko se pojavljuje u javnosti, a i kada dođe na neki gradski događaj, žuri da se vrati u svoj porodični dom u Staroj Pazovi.

Foto: YouTube screenshot

Ona se danas uključila u najpopularniju emisiju o poznatima "Premijera-Vikend specijal", kako bi zajedno sa Nemanjom Pajićem, glavnim urednikom magazina "Story", porkomentarisala aktuelna dešavanja.

Seka se fotografisala za naslovnu stranu ovog magazina sa sinom Jakovom i suprugom Veljkom, a objasnila je kako je do ove saradnje došlo.

- To je bilo potpuno spontano, nisam planirala da se fotografišem za naslovnu stranu. Ipak, kada se družiš sa Nemanjom, ništa ne može da bude privatno - rekla je kroz osmeh Seka.

Foto: YouTube screenshot

Pevačica je dugo pokušavala da ostane u drugom stanju, a sada, kada joj se želja ostvarila, ne može da sakrije sreću.

Foto: Printscreen Instagram

Seka je samo za najgledaniju emisiju o poznatima "Premijera-Vikend specijal" otkrila planove za budućnost, bar kada je porodica u pitanju.

- Biće još dece, to je sasvim sigurno. Jakov neće biti jedinac, Veljko i ja planiramo još dece - rekla je Seka kada se uživo uključila u emisiju.

Foto: e-stock/Stefan Filipović

Autor: M. Đurović

#Jakov

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

#sin

'