AKTUELNO

Željko Joksimović sinoć je održao drugi u nizu koncerata pod nazivom ''Dva sveta'', a publika u punom Centru ''Sava'' imala je priliku da uživa u fenomenalnim obradama hitova i fantastičnom performansu ovog umetnika.

Jedan od naših najpoznatijih muzičara Željko Joksimović sinoć je održao drugi po redu koncert pod nazivom ''Dva sveta'' u dupke punom Centru ''Sava'', a iz prvih redova bodrila ga je porodica, sin Kosta i supruga Jovana.

PROČITAJTE JOŠ: SPEKTAKULARNI DRUGI KONCERT U PUNOM CENTRU SAVA: Željko Joksimović oduševio publiku fantastičnim performansom!

Foto: Pink.rs

Spektakl na bini odigrao se naočigled brojnih obožavaoca i poštovalaca Željkove muzike, a najveću pažnju svakako je privukla lepa voditeljka Jutarnjeg programa TV Pink Jovana Joksimović kada se u Centru ''Sava'' pojavila u kratkoj svetlucavoj haljini. U prvom planu, pored njenog razoružavajućeg, blistavog osmeha bila je njena linija, koju je samo dva meseca naokon porođaja dovela do savršenstva.

Foto: E-stock

Foto: E-stock

Držeći Kostu u krilu pomno je pratila svog supruga na sceni, a njihov naslednik sve vreme je dozivao tatu, pa ga je u jednom trenutku Željko izveo iz publike i na kratko prekinuo sa pevanjem. Ovaj trenutak bio je beskrajno simpatičan njegovoj vernoj publici.

Foto: E-stock

- Ovo je za njega veoma bitno. On više voli ovako nepto nego solo koncerte za muzičare i on to doživljava kao svoj projekat, svoje čedo i samim tim je i ponosniji na sve ovo što večeras predstavlja. Ja nemam nikakvig sugestija za Željka, ja uživam - rekla je Jovana Joksimović za Pink.rs pred početak koncerta.

Foto: E-stock

Pored Željkove supruge i sina, na koncert su došli potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, voditelj Srđan Predojević sa porodicom, proslavljeni fudbaler Nikola Lazetić sa suprugom Sonjom, kreatorka Melina Džinović, Željkov brat, glumac Saša Joksimović sa suprugom.

Autor: M. K.

#Jovana Joksimović

#koncert

#sin

#Željko Joksimović

'