AKTUELNO

Zanemeli!

O spektaklu koji su na Grandovoj sceni priredile Mila Smiljković iz tima Đorđa DavidaMartina Jozinović kojoj je mentor Marija Šerifović, pričaće se još dugo. Dve pretalentovane devojke priredile su pravu magiju u studiju, a žiri je to nagradio sa po šest glasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Sreću zbog njihovog uspeha nisu mogli da sakriju Marija i Đole, ali ni podrška takmičarki koja ih je bodrila iz Vojine sobe emocija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je već jasno da obe idu dalje! Šta da kažemo ovde ljudi?– rekao je Saša Popović, a njegova odluka nagrađena je gromoglasnim aplauzom.
Bile su fantastične, nema šta drugo da se kaže- dobacila je Viki Miljković, a čestitkama se pridružila i Ceca.
Ja sam mislio da će u ovom duelu Martina da pojede ovu kandidatkinju, ali svaka ti čast dušo moja, toliko si se borila i zaslužila si ovo- pohvalio je Saša devojku iz Đoletovog tima.

Foto: TV Pink Printscreen

Istog stava bio je i Bosanac koji nije mogao da sakrije oduševljenje zbog spektakularnog duela.

I ja sam to mislio, pogotovo kada se Martina pojavi s onim repom. Odlično je bilo, i stajling Bog zna kako, ma sve. Ja ocenjujem i to, i tu sam stručan - rekao je Bosanac zbog čega se Saša našalio da bi Boske trebao da pokrene novi biznis.
Ja mislim da treba da otvoriš firmu „Boske stil“ - našalio se Saša što je nasmejalo sve u studiju.
Ja ti tvrdim da bih te ja obukao kako treba - odbrusio je Bosanac.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim takvi komentari nisu omeli Stojkovića da nastavi sa svojim obrazloženjem ovog fascinantnog duela.

Za mene je danas otkrovenje kandidatkinja broj jedan, iz Đoletovog tima. Naročito u prvoj pesmi, to mi je bila fantazija, za moj ukus. Dinamika, ophođenje prema nama, intonativno savršeno, prelepa i mekana boja glasa. Uživao sam slušajući baladu. Bravo cura moja ne može bit’ bolja - oduševljen je bio Bosanac, a mnogi će priznati da je to retkost.

Ponosan mentor mlade Mile priznao je da su ozbiljno radili na pripremi ovog nastupa.

To je ona devojčica što je ovde ostala bez glasa u prošlom kolu. Bili ste svi blagonakloni i ja sam to shvatio kao ozbiljan zadatak koji ste mi dali i mislim da smo to opravdali - prisetio se Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom da se Martina izuzetno potrudila oko kostima pljuštale su pohvale i na račun izgleda, a posebno simpatično je bilo kada je Saša rekao da Mila liči na Anu Bekutu iz mladosti.

Baš je lepa, pa ti si Ana bila lepotica – našalio se Saša, a Ana se odmah pobunila što priča u prošlom vremenu budući da je i danas izvanredno lepa žena.
Ostavi ženu na miru!- branila je Mara, nakon čega je krenula šala i na račun izgleda Saše Popovića iz mladosti.
Pa ja nisam služio vojsku zato što je granica bila 52 kilograma, a ja sam imao 49- otkrio je direktor.

Šalu na stranu, devojke su bile ispraćčene gromoglasnim aplauzom, a Marija Šerifović se zahvalila celom timu koji joj pomaže u radu sa Martinom Jozinović.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs