AKTUELNO

Totalna transforamcija!

Rijaliti zvezda Fran Pujas, koji se proslavio učešćem u "Zadruzi", gostujući u emisiji Magazin In, populatne voditeljka Sanje Marinković, govorio je o svom učešću u ovom rijaliti programu i pokušao da objasni šta se sve promenilo u njegovom životu.

Sve goste u studiju, ali i gledaoce kraj malih ekrana, šokirao je priznjem:

Publika je u pravu u proceni. Ja sam osoba koja je u rijalitiu ušla kao neradnik. Odrastao sam na ulici i nisam imao nikakve moralne vrednosti, ali sam iz svega toga izvukao pouku. Sada sam se okrenuo muzici, započinjem svoju karijeru, i mogu slobodno da kažem da sve to što sam ja bio, moguće je promeniti samo ako istinski to želite. Ja sma istinski želeo, rekao je on i dobio aplauz.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je rekao, kada šeta Beogradom dobija samo pohvale na račun svog izgleda, i nikada nije imao loših iskustava u Srbiji:

Iskrenuo, ljudi me stvarno vole. Vratio bih se na početak priče, ja nisam želeo da radim za 500 ili 600 evra mesec dana, to je jako malo, jer svi mi vredimo mnogo više. Snalazio sam se na ulici za više para, jer me je život naveo na to. Tada sam o tome razmišljao tako, ali sada, posle Zadruge, kada sma počeo da percipiram stvari drugačije, sve s epromenilo, i sada ću raditi nešto mnogo bolje, na potpuno normalan način. Treba samo verovati u svoje snove, kazao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs