AKTUELNO

Urnebesno!

Na Fejsbuku je osvanuo oglas, koji je privukao veliku pažnju, jer se radi o stan u kojem su bosanski reper Jala Brati Buba Koreli snimali spot.

Foto: Instagram.com/jalabrat

- Izdajem stan u kojem su Jala i Buba snimili spot. Ako ne cenite umetnost, suzdržite se od komentarisanja, hvala unapred - započinje ovaj stanodavac.

- Kod Vukovog spomenika izdajem lepo opremljen stan iznad Paliluske pijace, u kojem su muzičari Jala i Buba snimili spot za pesmu "Karantin". Stan ima izuzetnu sentimentalnu vrednost. U svaki detalj je uloženo jako puno truda i rezultat je neponovljiv. Cena stana je 1.100 evra mesečno, infostan iznosi oko 90 evra, a obavezan je depozit u iznosu od 1.600 evra. 54 metara kvadratnih. Zakupac mora potpisati ugovor za održavanje stana u originalnom stanju i rasporedu, kao u spotu za pesmu "Karantin" - stoji u opisu objave, dok su se ispod nizali razni komentari, i dok neko misli da je reč o lažnom oglasu, bilo je i onih koji su bili izrevoltirani ovim opisom.

Foto: Facebook.com

"Koja bre umetnost i koji ljudi", "Ovo je moj omiljeni oglas do sad", "Sada je već jasno da se čovek za*ebava", pisali su korisnici pomenute mreže.

Autor: N.Ž.